Over ons

Welkom op de website van Floris Auto’s Spierdijk, de kleinste garage met de grootste service. Onze garage is al generaties lang in de familie, waardoor het vak ons met de paplepel is ingegoten. Wij staan dan ook graag voor u klaar voor onder andere in- en verkoop, APK-keuringen en allerlei soorten reparaties en onderhoud.

Historie

Ons bedrijf kent een rijke historie die begon in 1916, bij een hoefsmid met een eigen smederij in Spierdijk. Door de jaren heen werd het vakmanschap breder en breder. Zo fungeerde Floris naast smederij ook als taxibedrijf en werd de verkoop en reparatie van landbouwvoertuigen, auto’s, fietsen en brommers gedaan. Daarnaast konden de klanten ook bij Floris terecht voor het aanleggen van elektra, de verkoop van huishoudelijke elektronische apparaten en nog veel meer. Langzamerhand werden steeds meer activiteiten uit handen gegeven, zodat de mannen van Floris zich konden richten op hun specialiteit: de autobranche.

U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en verkopen van alle merken auto’s,  wij doen vaak een gerichte zoektocht naar de auto van uw keuze en halen de auto’s uitsluitend bij betrouwbare adressen.  Ook verzorgen wij aircoservice, zijn diagnosespecialist en beschikken over een bandenhotel.

Ons team bestaat uit drie generaties:

Adrie zonder kentekenAdrie Floris is de eigenaar van Floris Auto’s, hij heeft het bedrijf begin jaren ’90 van zijn vader Arie overgenomen.

Rutger

Rutger Koning is de kleinzoon van Arie en hij is vanaf 2010 werkzaam als monteur en storingsspecialist.

Truda

Truda Koning-Floris verzorgt al vanaf 1979 de administratie. Eerst bij haar vader in de garage, nu bij haar broer.

Opa

Vader Arie Floris heeft het bedrijf ooit zelf van zijn vader overgenomen en staat ons nog steeds  bij met het halen en brengen van klanten en onderdelen die we met spoed nodig hebben.